Tønsberg, 3. dammen

Velkommen til Surf City - Aktivitetsparken for hele familien midt i Tønsberg by. Her hvor det hele startet i 2009 

Vi ligger på en koselig liten plass, 3. dammen i Tønsberg. Link i Google maps her.

I Tønsberg er vi en klubb som driver parken - Tønsberg vannski- og wakeboard-klubb (TVWK). Det vil si at alle som besøker og kjører hos oss blir medlem av TVWK. Medlemskap innebærer for deg at du får en forsikring gjennom Norges idrettsforbund og pengene går til utvikling av Surf City - Tønsberg.

ALLE ER HJERTELIGE VELKOMMEN :) Er du ny til wakeboard eller vannski er kabelbane av vår type den desidert enkleste måten å lære seg dette på. 

Surf City - Tønsberg har hovedfokus på den elektrodrevene kabelbanen som er spesielt tilpasset for alle nivåer(Suveren for nybegynnere). Men vi har også andre aktiviteter som er gratis. Vi låner ut Surf City sine egen designede stand up paddle board. Disse er også fine for å padle ut og ta bilde av vennene din på wakeboard. Andre aktiviteter som er å sykle enhjulsykkel, balansebrett og gå på slakk line.

Nyt en varm kopp kaffe, brus eller is fra kiosken

Gratis utlån:
Padlebrett, wakeboard, wakeskate, redningsvest, hjelm og våtdrakt. 

Vår visjon
Surf City jobber hele tiden med å skape en best mulig arena med aktiviteter for besøkende. Surf City er sentrumsnært, lett tilgjengelig og tilbyr bratt læringskurve. Vi ønsker å skape et trygt fritidstilbud der kursede instruktører alltid holder oppsyn. Surf City fremmer fysisk aktivitet av ypperste klasse og gir tilfredsstillende opplæring til alle.