Grupper/events


Actionsport midt i Tønsberg by

For deg som ønsker et litt mer lekent arrangement

Surf City er den perfekt plass å arrangere et arrangement for den lekne. Enten om det er utdrikningslag, bursdagsfeiring, sommeravslutning, team building eller et firma arrangement, så kan vi garantere at det blir en morsom og hyggelig tilstelning for alle som er med. Vi tilbyr hele anlegget til deres disposisjon. Her kan dere teste vannski, wakeskate og wakeboard på kabelbanen samt padle Stand up paddle board (SUP). Vi har også god erfaring med konkurranse for alle deltagerne i arrangementet. Vi kjører en SUP konkurranse inne på dammen der vinneren stikker av med et par tøffe Surf City solbriller. Se brillene her. Det bør være noe som trigger konkurranseinstinktet i deltagerne.  

Les mer om vår park i Tønsberg her

Pris 4000,-

Prisen inkluderer kjøring på kabelbanen i inntil 2 timer + ca 30 min med SUP konkurranse. (Ønsker dere lengre kjøring enn 2 timer? 500,- pr. påbegynte time)
Alt av utstyr er inkludert: 
Våtdrakter, vester, hjelmer, brett og ski. Alt man trenger for å kjøre på banen. SUP brett er også inkludert.

Kontakt oss for booking her

Praktisk info

  • Vi har 2 stykk baner tilgjengelig. Det er 1 person pr bane som kan kjøre omgangen. På hver bane har vi diverse hopp og rails som man gjerne kan benytte.
  • Det gis instruksjon av operatøren. Operatøren lærer deg hvordan du skal starte eller om du ønsker å kjøre på hopp eller rails.
  • ​Det bør beregnes ca. 2 timer for at alle skal få kjøre + 30 minutter til Stand up paddle board(SUP) konkurranse.
  • Dere kan være så mange dere ønsker, men jo færre dere er jo mer kjøring blir det på hver.
  • Inklusiv i prisen er alt man trenger for å kjøre på banen.
  • Inkluderer også SUP brett og konkurransen med 1 par Surf City solbriller til vinneren. SUP konkurransen går ut på en padle en løype tilpasset flest mulig, raskest mulig.
  • Vi har også en grill dere kan fyre opp hvis ønskelig. Ta med kull, tennvæske og tenner.

MEDLEMSSKAP I VÅR KLUBB
Fordi vi er en klubb blir alle deltagere medlemmer i en vår klubb. Hver deltager må fylle ut et skjema når dete ankommer Surf City. Da blir du medlem og støtter vår klubb og får forsikring. Det går til å holde banen i drift og bedre tilbudet vårt.​ Hvert medlem skrives inn i vårt medlemsregister 

ALKOHOL
Vi gjør oppmerksom om at alkohol er strengt forbudt på området og klubben som driver banen blir stengt hvis dette ikke overholdes. Vi ber om at dette respekteres. På forhånd, takk :)

Håper dette høres gøy ut og at vi sees på Surf City