Leiebetingelser

Komplett oppblåsbar stand up paddle board som er både nybegynner vennlig og passer perfekt til lengre turer og lek med venner og familie.

Ta med deg SUP´en hvor hen du ønsker ferden skal gå. Brettene hentes på Surf City aktivitetspark i Tønsberg. Link til Google maps her

Brettene er av Surf City sin egen merkevare og er kvalitet sikret av oss. Våre brett er noen av de beste oppblåsbare brettene for familien på markedet. Nybegynner vennlige og passer perfekt til lengre turer og lek med venner og familie. Bretta kommer i en bag med åre, pumpe og lappesaker.

Se film: Hvordan pakker du SUP´en opp og ned her.

Hvordan leie hos oss
1. Les våre leiebetingelser først.
2. Betal direkte her.
3. HUSK! I kasse legger du til kommentar for hentetidspunkt
4. Hente adresse er på Surf City aktivitets park i Tønsberg. Link her 
5. Du får en bekreftelse på mail fra oss at alt er ok. Ønsker du å hente brettet samme dag send sms til 975 45 242 for å få bekreftet hentetidspunkt.

Leie flere brett
Fra brett nummer to får dere 15% rabatt på total leiesum. Eks.: 2 brett i 1 dag kr. 780,-

LEIEBETINGELSER
Generelt
Den person som betaler leie av SUP brett med tilhørende utstyr, står som ansvarlig leietaker og er ansvarlig for å lese disse betingelsene. Leietaker aksepterer betingelsene ved avhenting av leieutstyret. Surf City har ikke ansvar dersom det oppstår uhell eller ulykke under leieperioden. Fremleie er ikke tillatt.

Legitimasjon
Leietaker må være 18 år og skal vise gyldig legitimasjon, pass eller førerkort, ved avhenting som vi tar bilde av.

Betaling
Gjennom handlekurv i nettbutikk? Vipps hvis noen kommer direkte eller alt gjennom nettbutikk.

Skade og tap
Leietaker plikter å erstatte all skade eller tap som blir påført av dem selv eller av andre under leieperioden.

Slitasje
Alle oppblåsbare SUP brett er laget i et materiale som er utsatt for slitasje. Leietaker er derfor forpliktet til å behandle leieobjektet med aktsomhet.

Leietid
Avbestilling senere enn 24 timer før avtalt avhenting tilbakebetales ikke. Leietaker er forpliktet å tilbakelevere alt utstyr innen den tid som er avtalt. Hvis for sen tilbakelevering kommer det et gebyr på kr.500 pr. døgn.

Forespørsel og bestilling
Når leietaker får svar på forespørsel om leie, holdes utstyret reservert i 24 timer etter at svar ble sendt fra oss.

Tilbakelevering
Ved leieforholdets opphør skal leieobjektet tilbakeleveres i ren- og ryddig stand til avtalt innleveringsfrist. Depositumet tilbakebetales etter at utstyret er kontrollert for eventuelle skader og mangler.

Forsikring
Forsikring av alt utstyret er leietakers ansvar.

Bruk av utstyret
Leietaker er selv ansvarlig for at utstyret brukes på riktig måte. Hvis leietaker ikke har kunnskap om bruk, inklusiv montering, oppsett og pakking av det utstyr som leies, er leietaker pliktig til å sette seg inn i det. Se video her.