Om oss

Det begynte i 2009. Det hele startet som et venners venner arrangement der André Natland, gründer med kjærlighet for brett, drømte om å arrangere en Wakesurf konkurranse midt i Tønsberg by. Med tillatelse fra kommunen fraktet han båten sin opp på 3. Dammen i Tønsberg. Ved et lykketreff hørte han om en annen handlekraftig Tønsbergenser, Jørgen Nydahl, som nettopp hadde kjøpt den aller første to-master kabelbanen i Norge. Med han på laget, som kabelbanesjef, ble brettsport festivalen Surf City skapt.

Noen av de beste brettkjørerne fra ulike grener, kom fra flere land for og samles, se på konkurransen og delta på begivenheten. Surfere, snowboardere, skatere og kitere, alle samlet på Surf City. Aktiviteter samlet på 3. Dammen for hele familien, kiosk med enkel servering, musikk og speakere som skapte liv rundt hovedelementet surfing på hekkbølgen bak båten. Det først året kom det mer enn 500 besøkende og året etter var besøkstallet doblet. Slik starter historien om et samlingssted for hele familien. Et bredt aktivitetstilbud til både fastboende og turister.

Surf City - Aktivitetsparken for hele familien

Se video fra den første brettsport festivalen i 2009 her

Surf City ble raskt en permanent aktivitetspark i Tønsberg med hovedfokus på den elektrodrevne wakeboard kabelbanen. Parken har hvert år blitt utviklet med nye hopp og rails. Aktivitetsparken er i dag veldig godt utstyrt for både nybegynnere og profesjonelle og vi har med det kunne flytte fokuset vårt mer over på å bygge et enda bedre og bredere tilbud. Sommeren 2018 åpnet vi vår nettbutikk med egne utviklede og designede produkter relatert til parken vår - "Den aktive familien". Målet med Surf City har hele tiden vært og er å bygge det vi mener er en komplett aktivitetspark for hele familien. Nå med nyåpnet nettbutikk, utleie av utstyr og vår entusiasme for lek kan vi nå ut til enda flere med vår glede for en aktiv hverdag.


Surf City jobber hele tiden med å skape en best mulig arena med aktiviteter for besøkende. Surf City er sentrumsnært, lett tilgjengelig og tilbyr bratt læringskurve. Vi ønsker å skape et trygt fritidstilbud der kursede instruktører alltid holder oppsyn. Surf City fremmer fysisk aktivitet av ypperste klasse og gir tilfredsstillende opplæring til alle. 

Se video fra brettsport festivalen:
2009               2010               2011               Fri Flyt sin video fra 2011